Mobilnost mladih: najava ERAZMUS+ razmene mladih u Mađarskoj

Učestvuj u razmeni mladih iz 6 zemalja koja se održava u Mađarskoj – Participate in Youth Exchange of 6 countries what will be held in Hungary

Just for Serbian Citizens

Nudimo mladima mogućnost za 10-to dnevnu međunarodnu mobilnost u Debrecenu – Mađarska, u okviru programa ERAZMUS+, kroz aktivnost razmene mladih.

Tema projekta je interkulturalno učenje, solidarnost i borba protiv ksenofobije kroz umetničke aktivnosti odnosno pozorišnu produkciju. Razmena se održava od 27.4. – 7.5.2018. u kamp naselju Dorcas koji se nalazi oko 10km od Debrecena, a fokus je na mladima od 18 do 28 godina.

Ukoliko želite da saznate više OVDE možete skinuti informativni paket a prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog google formulara.

Svi troškovi smeštaja i ishrane (3 obroka dnevno + osveženje i grickalice tokom radionica) su obezbeđene od strane organizatora. Putni troškovi za javni prevoz (autobus, voz, gradski prevoz) se refundiraju nakon završetka razmene, što znači da bi svaki učesnik trebao izfinansirati svoje povratno putovanje a zatim bi dobio refundaciju od Centra za omladinski i društveni razvoj „RES POLIS“.

Takođe svako ko bude odabran za učestvovanje IMA OBAVEZU da sebi obezbedi putno-zdravstveno osiguranje za vreme trajanja putovanja (razmene).